martes, 9 de enero de 2018

Trobada del mes de gener8 de gener, primera trobada mensual de l’any dels diLLUMs d’arts al Forn.
S’afegeixen al nostre grup la pintora Carme Jul, l’escriptora Conxita Jiménez i la fotògrafa Marta Escolà.
El col·lectiu va creixent amb gent amant de la cultura amb ganes de trobar-se en un ambient distès, a compartir les seves inquietuds, a mostrar la seva obra o simplement a xerrar i gaudir de la companyia. Amb tots aquests ingredients n’han de sorgir coses bones a la força, i un dels màxims plaers que em dóna aquesta iniciativa es veure com se saluden per primer cop poetes i músics, pintors i fotògrafs, ceramistes i altra gent inquieta de la cultura, com es passen els contacte, com s’acomiaden amb un somriure.
Conxita Jiménez ens va llegir el seu conte “Invasió no subtil”, i vam tastar pintures de Carme Julve, i Vicent Pellicer ens va regalar un dels seus esplèndids audiovisuals amb imatges de les Terres de l’Ebre i el Matarranya.
A més, un parell de dies abans, al nostre grup de whatsapp, Ricardo Gascon ens va proposar el repte d’escriure a partir d’una imatge suggeridora, i entre les 22 textos rebuts, tots els presents, varem fer d’improvisat jurat del qual va sortir guanyadora Montse Pallarès, que rebrà un lot de vi DO Terra Alta. I tant ens va agradar la iniciativa, que segur que per a la trobada del 5 de febrer (habitualment el primer dilluns de mes), ens proposarà un altre repte.
I tot això mentre ens deeitàvem el paladar amb les tapes i el vi del Forn de la Canonja, i el cremat que prepara Agustí Forner, que ja és una tradició.

Es pot començar millor una setmana?

No hay comentarios:

Publicar un comentario