sábado, 23 de noviembre de 2019

24a Diada d'Amics dels Castells










23 de novembre de 2019. Amics dels Castells organitza la seva 24a Diada, aquest cop fent incidència en la ciutat fora muralla, posant en relleu no tan sols el seu patrimoni històric, sinó també el seu patrimoni immaterial, a través de la lectura de textos d’autors, especialment, de l’època en què s’enderrocà la muralla que obria la ciutat cap a l’eixample.
L’activitat està organitzada per Amics dels Castells i del Nucli Antic de Tortosa i l’Ajuntament de Tortosa, i diLLUMs d’arts al Forn també hi col·labora, juntament amb el Campus Extens de la URV a Tortosa, i l’Associació Cultural 4més1 i l’Associació Juvenil La Tuna Folk que ens han acompanyat musicalment.
Jordi Mulet ens fa de guia amb explicacions històriques per a entendre diversos edificis i indrets, així com la ciutat de l’època, i Emigdi Subirats ens introdueix als següents autors, dels qual en llegim textos d’Abu Bakr, Gerard Vergés, Mestre i Noé, Mn. Garcia Girona, Joan Cid i Mulet, Vergés Paulí, Maria Llaó, Hemingway i Manuel Pérez Bonfill, llegits per Màrius Pont, Txell Aixarch, Àngel Mulet, Vicent Pellicer, Jesús M. Tibau, Emigdi Subirats, Montse Pallarès, Gerard Climent.
Més imatges en aquest enllaç

Vídeo de Cinta Llatje

No hay comentarios:

Publicar un comentario