miércoles, 10 de junio de 2020

diLLUMs d'arts al Forn, trobada de juny


El passat 8 de juny, primer dilluns de mes no festiu, tocava una nova trobada mensuals dels diLLUMs d'arts al forn, i després de tres mesos de separació física, s'han reiniciat les torbades a la nostra llar, el Forn de la Canonja.
Ha estat una trobada molt diferent, amb separació reglamentària entre taules, encara amb poca gent, i la precaució i la por massa properes.
No ha faltat l'amistat i l'emoció, com sempre o més que mai i, sobretot, el record a tots els absents, a qui Sisco Lahosa li ha dedicat el seu espai musical amb el fragment Pie Jesu de la Missa de Rèquiem, una composició de Andrew Lloyd Weber, i a la nostra absent més propera i enyorada, Montserrat Esteve, a qui s'ha dedicat la lectura d'un poema de Federico Mayor Zaragoza.
Sisco Lahosa també ha recomanat el llibre Innerarity,Daniel.- Pandemocracia. Una filosofia de la crisis del coronavirus.
També s'ha aprofitat la nit per a reveure alguns dels recitals virtuals que s'han realitzat durant el període de confinament, com diLLUMs Dann al Forn, o Gerard Vergés, res no val tant com un instant d'amor.
I tampoc ha faltat la rumbeta agraïda de La Tuna Folk.
Més fotografies en aquest enllaç.

No hay comentarios:

Publicar un comentario