viernes, 23 de abril de 2021

La Tortosa de Gerard Vergés





Aquest matí, a l'espai del seu nom al parc municipal de Tortosa, tindrà lloc el ja tradicional recital dedicat a Gerard Vergés, organitzat per diLLUMs d'arts al forn, amb l'Ajuntament de Tortosa i Òmnium Cultural Terres de l'Ebre. Cada any el dediquem a una temàtica inclosa a la seva obra, i aprofitant la capitalitat cultural de la ciutat, l'acte d’avui du el lema "La Tortosa de Gerard Vergés".

Des dels diLLUMs ens agrada apostar per dos fronts: homenatjar els grans i donar visibilitat els joves. Per això, qui s'encarregarà de recitar els textos serà alumnat dels instituts de la ciutat.

Condueixen l’acte Ricardo Gascón i Jesús M. Tibau.

Intervenen:

Col·legi Sagrada Família: Mama Diarrà i Gisela Fontanet

Institut Dertosa: Dani Fetescu, Neus Hierro, Gerard Fabregat i Jordi Vidiella

Institut Cristòfol Despuig: Lluís Martínez Barroso, Arantxa Sayas Cobo,  Dàmaris Tafalla Muñoz, Irune Chavarria Mariné i Joana Guinart Miralles

Després, al torn de micro obert, intervenen:

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé i Cinta Espuny, el regidor de Cultura, Enric Roig, la presidenta d’Òmnium Cultural Terres de l’Ebre, Dolors Roo, Guillem Vergés, Carlos Vergés, Manel Ollé i Cinta Sabaté, Tomàs Camacho, Lluís Martín Santos i Jesús M. Tibau.

També hem comptat amb la guitarra d'Albino Tena, que ha acompanyat les lectures i ha interpretat alguna de les seves cançons.

Agraïment a totes les entitats i persones esmentades, a Sílvia Rossell, Joan Maria Romaní, Ernest Redó i Julian Vidal pel suport en el muntatge, i per al nostre home càmera, Rafael Ricote, que ha gravat tot l’acte.

Podeu veure més fotos en aquest àlbum


No hay comentarios:

Publicar un comentario