sábado, 18 de septiembre de 2021

diLLUMs d'arts al forn, trobada de setembre




13 de setembre de 2021. Nova trobada mensuals dels diLLUMs d'arts al forn, al Forn de la Canonja de Tortosa. Com és tradicional, el mes de setembre ens trobem el segon dilluns de mes, perquè el primer és festiu a Tortosa.

Com sempre, no parem d'afegir gent nova a aquestes trobades, que ens aporten noves mirades i energia.

Abans de començar, repartim les camisetes dels diLLUMs, realitzades per Publiart, i exemplars del llibre Josep Igual i els dies, un dietari col·lectiu en record del gran autor que ens va deixar el mes de març, publicat per Editorial Petròpolis (si voleu camisetes o llibres, podeu escriure a numenEbre@gmail.com) 

Comencem la trobada amb un vídeo d'agraïment a Agustí Forner, participant dels diLLUMs des del primer dia, i que ens obsequia amb un cremat al final de cada trobada. 

Andreu Alanyà ens recita alguns poema del seu llibre Sense fer soroll.

Eli Mestres, regidora de Cultura de Mas de Barberans, ens parla de la propera edició d'Escales que pugen al cel, el mes d'octubre.

Sisco Lahosa proposa cada mes un article per a reflexionar. Aquesta vegada recupera un article de Joan Callarissa del Diari Ara del passat juliol sobre Raffaella Carrà.

Dins de la secció musical, aquest cop Sisco Lahosa ens comentarà i proposarà escoltar la Simfonia nº 2 en re major. Op.36 de Beethowen .

(De Raffaella Carrà a Beethowen: això diu molt del tarannà eclèctic dels diLLUMs)

Sorteig d'obsequis aportats pels participants. En aquest cas, un quadre d'Agustí Forner, un gravat de Carme Boix, i llibres de  Conxa Solans i Joan Panisello.


 Més fotos en aquest enllaç  i a l'àlbum de fotos de Rafael Ricote.

No hay comentarios:

Publicar un comentario