martes, 11 de junio de 2024

Trobada de juny

 











Ahir nova trobada mensuals dels diLLUMs d’arts al Forn.

A banda de l’alegria de retrobar-nos cada mes, i d’afegir sempre gent nova a les trobades, vam comentar els següents temes, entre plat i plat, entre copa i copa, al Forn de la Canonja.

Recordem que el proper cap de setmana tindran lloc el Festival Monfilmat a Amposta, i el Festival Somriu a Aldover.

Arturo Gaya ens parla de la segona edició del UN-I-VERS que tindrà lloc a Benifallet a principis de juliol.

Ricardo Gascón ens parla dels vídeos que penjarà al grup de whatsapp, sobre la intervenció pictòrica durant el Festival Toca’m, per part d’Agustí Forner, Toni Martínez i Ana Balart. També ens parla del vídeo amb fotografies de Pep Mola.

Joan Maria Romaní ens convida a participar del Club de Lectura del proper 19 de juny, sobre el llibre Morts, qui us ha mort?, d’Iñaki Rubio.

Paul Martín ens anuncia que el mes de setembre s’iniciaran al Forn de la Canonja una Slam poètica, una mena de recitals de poesia competitius, amb membres del públic com a jurats.

Montse Boldú ens recita un dels seus  poemes eròtics.

Agustí Forner ens explica el procés de creació de la pintura que van realitzar durant Festival Toca’m, per part d’ell mateix, Toni Martínez i Ana Balart, a través de la prova que van realitzar uns dies, de menors dimensions, abans al seu taller.

Finalment, Pere Montañana i Joan Maria Romaní ens canten unes cançons, acompanyats a la guitarra d’Arturo Gaya (els podeu escoltarescoltar a l'enllaç)

No hay comentarios:

Publicar un comentario