miércoles, 3 de julio de 2024

trobada de juliol

 


















No va trobada mensuals dels diLLUMs d’arts al Forn, al FOrn de la Canonja de Tortosa. I com tots els estius, de forma més fresca que de costum, a la terrassa exterior.

En aquesta ocasió comptem amb la visita de Joel Santamaria i d’Adrià Gil, que venen de Reus, en representació de l’Associació Literària del Camp de Tarragona. Ens parlen de l’associaicó i dels seus llibres, Nocturnalia, i Doce asaltos, respectivament.

Ens reciten poemes Montse Boldú, Conxita Jiménez, i Paul Martín, aquest últim un fragment del catàleg d’obres d’Agustí Forner.

Montse Cateur ai Enric Franch, de L’Atenu Calero, ens conviden a una visita guiada, el proper 3 de juliol, als murals realitzats durant la recent edició del festival Efímurs a L’Ametlla de Mar.

Maria José Piorno ens parla de les activitats de la Urban Sketchers, i de l’activitat que duran a terme el proper 6 de juliol a Tortosa.

Passem els vídeos que ha realitzat Rafael Ricote durant el festival Toca’m, amb la intervenció pictòrica d’Agustí Forner, Toni Martínez  i Ana Balart, així com un vídeo amb imatges dels carrers de Tortosa de Pep Mola.

Arturo Gaya ens parla de la propera edició del certamen UN-I-VERS, L’ebre, un riu de poesia, que tindrà lloc a Benifallet, i Jesús M. Tibau explica que des dels diLLUMs d’ha convocat un concurs de fotografiaconcurs de fotografia al voltant d’aquest certamen, amb premis com sopars al Forn de la Canonja, un lot de llibres i un gravat d’Agustí Forner. Més informació al blog dels diLLUMs.

Jesús M. Tibau recita un conte inèdit acompanyat a la guitarra d’Albino Tena, que després canta algunes de les seves cançons.

Poesia, música, pintura, fotografia... i més alegria, més amistat, i sobretot l’ingredient clau de l’èxit dels diLLUMs, l’estima.

Més fotos, a l'àlbumnull

No hay comentarios:

Publicar un comentario