martes, 2 de julio de 2024

Concurs de fotografia UN-I-VERS Benifallet

 Per tal de col·laborar amb el certamen literari UN-I-VERSUN-I-VERS, L'Ebre, un riu de poesia, que tindrà lloc a Benifallet del 5 al 7 de juliol, des de diLLUMs d'arts al Forn organitzem aquest concurs de fotografia:

 1.- L’Associació diLLUMs d’arts al Forn convoca un concurs de fotografia a través d'Instagram i Facebook.

 2.- Entraran a formar part del concurs tots aquells que pugin fotografies amb les etiquetes #UNIVERSBenifallet i #dillumsdartsalforn a Instagram i Facebook.

 3.- Les fotografies hauran d'estar relacionades amb la 2ª ediciò del certamen UN-I-VERS que es durà a terme a Benifallet del 5 al 7 de juliol de 2024. Es poden pujar totes les fotografies que es vulguin, sempre que siguin originals.

La data màxima per a la seva publicació és el 10 de juliol a les 24h.

 4.-Els noms de les persones guanyadores es faran públics a través de les xarxes socials dels diLLUMs d’arts al Forn a la finalització del concurs.

 5.- La participació en aquest concurs és lliure i gratuïta.

 6.- La publicació de les imatges a Instagram o Facebook subjectes al concurs, significa l'acceptació d'aquestes bases. L'organització queda facultada per a resoldre qualsevol contingència no prevista en les bases.

 Les imatges podran ser utilitzades per l'organització per a fins publicitaris identificant l’autoria.

 Premis:

 A la fotografía amb més likes:  dinar per a 2 persones al Forn de la Canonja de Tortosa, i un lot de llibres.

A la fotografía més original, a criteri de l’organització; dinar per a 2 persones al Forn de la Canonja de Tortosa, i un gravat d’Agustí Forner.

 

er a resoldre qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb diLLUMS d’arts al Forn al correu dillumsdartsalforn@gmail.com o a les seves xarxes.


No hay comentarios:

Publicar un comentario