miércoles, 7 de febrero de 2018

trobada de febrer






El passat 5 de febrer vam gaudir la trobada mensual del col·lectiu diLLUMs d'arts al forn, al Forn de la Canonja de Tortosa, una mica anàrquica, amb participants diversos i variants segons els mesos. Les trobades estan obertes a tothom que estimi la cultura en qualsevol de les seves facetes, no només de Tortosa. Aquesta vegada ens van acompanyar també amics de La Ràpita i La Cava. 
Mercè Falcó ens va proposar un kahoot literari basat en Mary Shelley que va guanyar l'amic Baltasar Casanova. Una experiència nova, divertida, i que m'obre un ventall de possibilitats.
El mes passat vam iniciar un petit concurs literari promogut des del grup de whatsapp, del qual va resultar guanyadora Montse Pallarès, que va rebre com a obsequi un lot de vi de mà de Ricardo Gascon.
I vist l'èxit, aquest mes hem fet un altre concurs literari, basat en una pintura d'Agustí Forner, que ha guanyat Glòria Fandós, a qui el mateix Agustí li va donar un dels seus gravats que havia portat per a mostrar-nos.
I Sisco Lahosa ens va recomanar un nou article per a reflexionar, i vam recomanar llibres, i compartir projectes, i idees, i tapes i beguda, i rialles...
La propera trobada serà el 5 de març. Us ho perdreu?

No hay comentarios:

Publicar un comentario