sábado, 17 de agosto de 2019

1r Concurs postal dels diLLUMs (bases)



1r Concurs postal dels diLLUMs


1.-Organitza l’Associació diLLUMs d’arts al forn.

2.- .-Forma de participar: cal enviar una única postal de mida estàndard (15x9 cm aprox.) a la següent adreça:
Lo Portal de Tamarit
Costa de Capellans, 3, baixos
43500 Tortosa
A la postal no s’hi ha d’incloure cap dada que pugui identificar l’autoria. Abans d’enviar la postal, cal fer-li una fotografia i enviar-la adjunta per correu electrònic a numenEbre@gmail.com, posant a assumpte “1r concurs postal”, i dins del missatge les dades de l’autor/a (nom, telèfon, domicili, correu electrònic). Per a més informació, podeu escriure al correu electrònic esmentat.

3.-Obra: qualsevol forma artística (literatura, dibuix, etc, que càpiga al revers de la postal) en català o castellà. La part del davant de la postal no es valorarà. 

4.-Termini per a participar: només s’acceptaran postals amb mata-segells del dia 12 de setembre de 2019, com a màxim.

5.-Obsequis a sortejar entre les persones participants assistents el dia del sopar: Vals per sopar a Lo portal de Tamarit de Tortosa, ceràmica de Joan Panisello, pintura de Fernando Ferré, il·lustració d’Ignasi Blanch, dibuix d’Agustí Forner, discos del grup Obscens i de Pili Cugat, llibres d’Onada Edicions, lots de vi D.O. Terra Alta, viatges pel riu Ebre amb Lo Sirgador, collage de Domingo Ramos, llibres de la Biblioteca de Tortosa, entre altres.

6.- Veredicte i entrega d’obsequis. Tindrà lloc durant un sopar a Lo portal de Tamarit el 27 de setembre de 2019, al qual podrà assistir tothom que ho desitgi, prèvia inscripció, segons aforament limitat; preu 12 euros. Més informació per a inscriure’s a numenEbre@gmail.com. Les persones guanyadores hauran d’assistir per a poder rebre els obsequis.

7.-El veredicte del jurat, format per persones del món cultural ebrenc, serà inapel·lable.

8.- Col·laboren: Lo Portal de Tamarit, Òmnium Cultural Terres de l’Ebre, Campus Extens de la URV, Ajuntament de Tortosa, Onada Edicions, i totes les entitats i persones que han cedit la seva obra o serveis com a obsequis.

9.-Qualsevol punt anterior pot ser objecte de modificació per motius d’organització, que serà anunciada a través de les xarxes socials dels diLLUMs d’arts al forn (facebook, twitter, blog dillums.blogspot.com, instagram)

No hay comentarios:

Publicar un comentario