jueves, 9 de julio de 2020

diLLUMs d'arts al Forn, trobada de juliol
6 de juliol. Nova trobada mensuals dels diLLUMs d’arts al Forn, recuperant la normalitat a poc a poc i amb les precaucions necessàries.
Totes les trobades són especials per algun motiu o un altre. Aquesta vegada comencem amb una deliciosa passejada pel riu Ebre convidats per Lo Sirgador, amb ruta guiada inclusa i l’actuació de La Tuna Folk.
Ja al Forn de la Canonja , Emigdi Subirats ens parla dels actes commemoració de la batalla de l’Ebre el 24 de juliol, i de de Sant Jordi el 27 de juliol a Campredó.
Passem un vídeo amb fragments del recital de Poesia Eròtica organitzat per L’Ateneu Calero de L’Ametlla de Mar.
Joan Ortí informa sobre els premis Maestrat viu que s’entregaran el setembre a Adzeneta del Maestrat, de l’estiu literari de Maestrat Viu, del club de lectura del llibre El cas Peníscola amb trobada final dels lectors, i diferents xerrades i col·loquis. També explica un projecte d’unificar per part d’una fundació privada els Parcs naturals del Maestrat i dels Ports als que ells la seva associació s’oposen.
Montse Pallarès presenta el seu llibre El viatge de La Bruna, col·laboració de tres generacions de dones.
Cada mes Sisco Lahosa ens propasa un article per a llegir i reflexionar. ATESA la recent defunció de l’escriptor Carlos Ruiz Zafón, propasa la lectura de dos contes publicats a La Vanguardia, , "Gaudí en Manhattan" i "Laleyenda de Navidad"
A la secció musical d’aquesta mes, Sisco Lahosa proposa jugar amb les cançons de l’estiu desde 1950 fins l’actualitat.
Més fotos a l'àlbum

No hay comentarios:

Publicar un comentario