miércoles, 5 de abril de 2023

Trobada d'abril

 











3 d’abril de 2023. Trobada mensuals dels diLLUMs d’arts al Forn.

Com a preàmbul, avui fem una visita guiada a l’exposició Mirades femenines, actualment al Palau Oliver de Boteller, amb imatges inspirades en textos de Zoraida Burgos, acompanyats per gran part de les fotògrafes que hi participen.

Ja durant el sopar, a més de converses, tertúlies creuades, rialles i somriures, amanits amb les delícies que ens serveixen al Forn de la Canonja, intervenen:

A la secció musical escoltem la Passió segons Sant Mateu, de Bach.

Informem de la Fira Literària Joan Cid i Mulet de Jesús, en què els diLLUMs participarem especialment el 15 d’abril, i també de l’acte d’homenatge a Gerard Vergés, al parc municipal de Tortosa, el 22 d’abril.

Informem de la presentació a Tortosa l’11 d’abril del llibre de Montse Boldú, Amor en blau i negre.

Mario Pons, que ens parla del seu documental L’Espill, visionat i premiat en diversos certàmens internacionals, i ens interpretarà alguna cosa acompanyat de Chaparro.

Miquel Àngel Pradilla ens presenta el catàleg de novetats d’Onada Edicions.

Albert Fabà ens interpreta una cançó de Raimon molt adient “Al meu país la pluja no sap ploure”, i ens anuncia un concert que faràa Tortosa els propers mesos.

Informem del 5è Festival en benefici de l’Associació Parkinson Terres de l’Ebre, que tindrà lloc a Amposta el 20 d’abril.

Josep Maria Franquet ens interpreta algunes de les jotes incloses al seu llibre Trenta-tres jotes tortosines, acompanyat de la seva filla Elisenda i del conjunt dels assistents.

I com sempre, acabem d’endolcir i d’escalfar la nit amb el cremat d’Agustí Forner

Més imatges de la trobada l'àlbum de fotos

No hay comentarios:

Publicar un comentario