viernes, 29 de diciembre de 2023

Repte literari al Mercat d'Art Solidari






















Per quart any consecutiu, des de l'inici, diLLUMs d'arts al Forn col·labora amb un Repte literari al Mercat d'Art Solidari que organitza el col·lectiu Lo Taller.

És una activitat on conflueixen molts dels principis dels diLLUMs: té un caràcter lúdic, improvisat i agradable, està obert a tothom, fa interactuar diverses disciplines artístiques, fomenta el coneixement mutu, la creativitat...

L'activitat està coordinada per Jesús M. Tibau que adjudica obres que es mostren al Mercat d'Art a diversos autors, que han d'escriure i recitar in situ textos que els inspirin. Més tard, els textos es pengen al costat de les obres que els han inspirat.

L'ambient és molt agradable, i cada any intervenen autors veterans que participen des del primer any, i d'altres que ho fan per primer cop, uns que ja sabien a què venien, i d'altres que els ha agafat per sorpresa. Tothom participa de bona gana, accepta el repte i s'ajusta a les indicacions, juganers i disciplinats alhora. 

Enguany ha participat Albert Delgado, Tomàs Camacho, Emigdi Subirats, Jesús M. Tibau, Ricardo Gascón, Cristòfol Miró, Sisco Lahosa, Sun, Frederica Bÿl (amb una obra en holandès), i fins i tot Ernest Redó, que no ha pogut assistir i ha fet el repte a la inversa, ja que va enviar el text d'una de les seves cançons, que Jesús Tibau adjudica a una de les pintures.

Podeu veure més imatges a l'àlbum, i encara sou a temps de visitar el Mercat i adquirir obres per a tots els gustos i pressupostos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario