domingo, 22 de abril de 2018

V Trobada-esmorzar d'escriptors ebrencs


Avui hem gaudit a Tortosa de la V Trobada-esmorzar d'escriptors ebrencs, amb l'assistència de més de cinquanta persones, en un acte organitzat pel col·lectiu diLLUMs d'arts al forn, i on col·laboren l'Ajuntament de Tortosa i Òmnium Cultural.
Aquesta trobada es realitza des de fa cinc anys al voltant de la diada de Sant Jordi; a l'inici a l'Institut Dertosa, i des de fa dons anys al Forn de la Canona. Seguint la filosofia dels diLLUMS d'arts al forn, es tracta d'una excusa per a provocar la trobada de gent de la cultura en un ambient distès i agradable, al voltant de cap acte en concret, ja que el simple fet de trobar-se és l'objectiu. Han acudit gent de la cultura de Tortosa, Jesús, Campredó, Vinaròs, Alcanar, Amposta, Deltebre, Falset, Móra d'Ebre, Móra la Nova, Matarranya, Santa Bàrbara, Rosell, Sant Carles de la Ràpita..., gent amb una llarga trajectòria al costat d'altres que han publicat la seva primera obra fa tot just unes setmanes, amics de fa anys amb noves coneixences, escriptors, fotògrafs, periodistes, cineastes, músics, historiadors... i, tothom amb un somriure.
Sumem.
Tot i això, també han estat presents les doloroses absències, i amb un nus a la gola voldríem haver desitjat un millor aniversari a Jordi Cuixart, del qual n'hem llegit una carta adreçada a la gent ebrenca. No oblidem.













No hay comentarios:

Publicar un comentario