miércoles, 15 de junio de 2022

Trobada dels diLLUMs d'arts al forn de juny











 El passat 13 de juny, nova trobada mensuals dels diLLUMs d'arts al forn.

Abans, vam gaudir d'una visita guiada a l'exposició Mirades entre veïns, de la qual ja en vam parlar a l'apunt anterior, i trobareu més informació a la seva web. Van parlar Ricardo Gascón i el comissari de l'exposició, Rafael Ricote, així com també alguns dels fotògrafs participants, i Jesús M. Tibau va llegir els poemes inspirats per cadascuna de les imatges.

Després, ja al Forn de la Canonja, es va poder veure el Vídeo realitzat per Rafael Ricote amb les fotografies de l'exposició.

Sisco Lahosa ens va parlar i mostrar la Novena de Beethove.

Agustí Forner va explicar la nova exposició de les seves pintures que s'hi poden veure, i els assistents van acceptar el repte d'escriure un breu text inspirat en elles. D'entre tots els textos, es va escollir com a guanyador el de Paul Martín, que es va emportar de premi una litografia d'Agustí.

Màris Pont va presentar el Pacte per la Llengua.

Conxa Solans ens va presentar el seu llibre El llarg camí del sol.

Paul Martín va explicar la nova iniciativa que començarà el proper 16 de juny al local Papúa de l'Ampolla, i que tindrà lloc el tercer dijous de cada mes, on es barrejaran presentacions de llibres, recitals de poesia, música en directe, micro obert, i també es podrà beure i sopar, en un ambient distès i agradable.

Més imatges de la jornada en aquest enllaç.

No hay comentarios:

Publicar un comentario