lunes, 21 de noviembre de 2022

A Ràpita Poètica



diLLUMs d'arts al Forn i Mar de fora són dos associacions amigues que col·laborem en nombroses ocasions, encara que només sigui pel plaer d'estar junts.

Des del primer recital de Versos contra la violència que es va fer a La Ràpita el 7 d'octubre de 2017, fins la propera setmana en què tindrà lloc la quarta edició de Ràpita Poètica.

De totes les activitats que es programen, col·laborem especialment él 25 de novembre, a partir de les 18.15, en la presentació del llibre Josep Igual i els dies, d'Editorial Petròpolis, i d'un recital fotoliterari posterior, on diversos autors llegiran textos escrits a partir de fortografies amb autoria rapitenca. A la nit, celebrarem un sopar a l'estil dels que fem al Forn de la Canonja, però aquest cop a La Pensió, al que ja no queden places vacants.

L'endemà, entre altres, es presentaran el nou llibre de Tomàs Camacho, El pez en la chistera, d'Editorial Petròpolis, i el llibre de Jesús M. Tibau, el poemari Hi entra de puntetes la llum, a càrrec de Núria Berenguer, l'editor Eduardo Margaretto, i el prologuista Ricardo Gascón.

En parlen Eduardo i Ricardo a Primera Columna de Canal 21 Ebre, amb Gustau Moreno.

No hay comentarios:

Publicar un comentario