sábado, 26 de noviembre de 2022

Recital foto literari rapitenc











Dins del marc de la 4a edició de Ràpita poètica, organitzada per l'associació Mar de fora, ens van encomanar a diLLUMs d'arts al forn que organitzéssim alguna activitat ahir divendres a la tarda, a La Pensió. 

Vam començar amb la presentació del llibre Josep Igual i els dies, d'Editorial Petròpolis, en homenatge l'amic i escriptor que ens va deixar el 2021, molt vinculat a La Ràpita, amb la lectura d'alguns fragments d'aquest dietari sobre un gran dietarista, llegits per alguns dels autors que hi van participar.

A continuació va tenir lloc un recital fotoliterari. Vam demanar a diverses persones de La Ràpita (Maria José Piorno, Eva Mascarell, Emilio Zaragoza i Sílvia Franzoni) fotografies i pintures per a adjudicar-les a diversos autors, que escriurien textos sobre elles.

Aquest tipus d'activitats, en què mesclem arts i fomentem la creació, la col·laboració, i el joc, és un dels segells de diLLUMs d'arts al Forn. 

El resultat és força interessant. Ahir a la Pensió, amb les imatges inspiradores de fons i en un clima distès i d'amistat, es van recitar els textos de Tomàs Camacho, Paul Martin, Emili Gil, Sílvia Franzoni, Ernest Redó, Miquel Reverté, Coia Valls, Xulio Ricardo Trigo, Àngel Martí, i Jesús M. Tibau.

Més imatges a l'álbum de fotos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario