domingo, 18 de diciembre de 2022

Mirades entre veïns, ara el calendari





Als diLLUMs d'arts al Forn ens agrada jugar amb la cultura i l'art, provocar col·laboracions que sumin, fomentar el coneixement dels nostres artistes i el seu coneixement mutu, i que a partir d'aquí passen coses.

Un bon exemple és l'exposició Mirades entre veïns, que parteix d'una proposta del Campus Extens de la URV a Tortosa, dins del seu projecte Mirades creatives, i que amb Rafael Ricote de comissari ha engrescat 23 fotògrafs d'ambdós costats del riu Sénia. Ja ho explicàvem en un apunt

Podeu veure més informació a la web de l'exposició

Ha estat tot un èxit en diversos sentits: per una part, ha estimulat i il·lusionat les 23 persones participants, creant un grup humà que donarà més fruits amb tota seguretat i que, com a mínim, ha bastit llaços d'amistat, que no és poca cosa. I per una altra part, l'exposició ha viatjat a Tortosa, Jesús, L'Ampolla, Vinaròs, Alcanar, i moltes més encara que l'han demanada. A partir de demà 19 de desembre estarà a La Sénia.

I per si això no fos suficient, Òmnium Cultural de les Terres de l'Ebre ha decidit fer servir aquestes fotografies per a il·lustrar el seu calendari de 2023.

I segur que això no serà tot. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario