martes, 13 de diciembre de 2022

Trobada dels diLLUMs de desembre

 









12 de desembre de 2022, nova trobada dels diLLUMs d’arts al Forn.

 Sisco Lahosa ens comenta l’obra musical  l'Oratori de Nadal de J. S Bach, i abans ens havia recomanat l'article "La generació més cuidada, la més deprimida" de Najat El Hamchi, que apareix al diari ARA del passat 1/12/2022 .

Màrius Pont ens mostra el calendari de 2023 que han realitzat a Òmnium Cultural Terres de l’Ebre, que utilitza les fotografies de l’exposició Mirades entre veïns, i el seu comissari, Rafael Ricote, fa un recordatori del sentit d’aquesta exposició, i subratlla l’èxit que està tenint a totes les poblacions que ja s’ha exposat, i a les que ho han demanat.

 Alícia Coscollano ens parla de dos llibres sobre persones estimades que ens han deixat, la biografia sobre Carlos Santos, i un dietari al voltant de la mort d ela seva filla. Perfum per a un incendi.

Com cada mes, se sortegen regals. En aquesta ocasió, dos lots de llibres, obsequi de l'associació amiga Maestrat Viu, i d'Emigdi Subirats.

S’organitza una mena de joca en format de debat vocàlic, em què cinc tertulians responen a les preguntes aparentment absurdes del moderador, utilitzant cadascú només una vocal. Com és lògic, es crea el desconcert, la hilaritat i la maca d’entesa. A banda de riure molt, s’ha volgut fer una paròdia de certes tertúlies i debats en què ningú escolta ningú, ni es pretenen entendre. Ricardo Gascón fa de moderador, i fan de tertulians Jesús M. Tibau, pare de la idea, Tomàs Camacho, Joan Maria Romaní, Màrius Pont i Lluís Martín Santos. Agraïm l’humor amb què han acceptat aquesta juguesca, de la qual no en sabien res.

Màrius Pont aprofita el moment per a fer una activitat en què fa cantar tots els assistents una nadala especial, també amb l’excusa de les vocals i diversos sorolls d’animals.

Més imatges a l'àlbum de fotos

No hay comentarios:

Publicar un comentario